سیر سیاه از کجا پیدا کنیم 2023-09-17
خواص و مضرات برگ سیر برای سلامتی؛ روش مصرف و نگهداری برگ سیر تازه
محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است.
آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد. همچنین مطالعات دیگری نیز وجود دارد که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق تایید می کند.متابولیسم بدن پیشگیری از سرطان جوان سازی پوست. همانطور که می دانید, گارلیک , بسیاری از ویژگی های برای بیماری ها و بیماری های مختلف.
طعم سیر سیاه پیچیده و چند لایه است و رایحه های شیرین، ترش دارد. به عنوان طعمی غنی و شبیه ملاس و کمی سرکه بالزامیک توصیف شده است. بافت سیر سیاه نرم و جویدنی است که باعث می شود به روش های مختلف آن را به راحتی در ظرف ها بگنجانید.
دو بار در روز به مدت 8 تا 12 هفته این کار را تکرار کنید.توجه داشته باشید که مصرف سیر سیاه ممکن است باعث عوارض جانبی خفیفی مانند سوزش معده، نفخ و حالت تهوع شود. اگر این عوارض جانبی را تجربه کردید، مصرف سیر سیاه را قطع کنید و با پزشک خود مشورت کنید. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. چون سیر سیاه منبع غنی آنتی اکسیدان است و آنتی اکسیدان ها برای پیشگیری و درمان دیابت نقش موثری دارند، استفاده از سیر سیاه برای کاهش عوارض دیابت توصیه شده است.
چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم تا خواص آن چند برابر شود؟ دستگاه تخمیر سیر سیاه برای فرایند تخمیر سیر طراحی شده است و به شما کمک میکند تا سیر سیاه با کیفیت بالا و طعمی خاص را به راحتی در منزل تولید کنید. آموزشها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال بهموقع بخشی از خدمات ارائهشده میباشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار میکنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش دادهایم. دوز مصرفی سیر سیاه برای درمان زگیل تناسلی معمولاً روزانه 100 تا 250 میلی گرم است.
سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست. شما میتوانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا بهعنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. سیر برای ویژگی های موهای سیاه یکی از مهمترین ویژگی های این گیاه مفید است زیرا سفید شدن مو امروزه به یکی از مهمترین مشکلات فردی هر فرد تبدیل شده است.
نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف سیر سیاه باعث کاهش تعداد و اندازه زگیل ها شد. یکی از مهمترین دلایلی که بسیاری از افراد سوال می پرسند که خواص منحصر به فرد این سیر می باشد. به طوری که باید بدانید سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بیشتری بوده و از این سیر در آسیا و به خصوص کشور ژاپن به عنوان ادویه و چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. این سیر اگر در رژیم غذایی شما استفاده شود به دلیل آنتی اکسیدان های زیادی که دارد بدن را در برابر سرطان، بیماری های قلبی عروقی، فشار خون و بسیاری از موارد دیگر ایمن کرده و به طور کلی سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد. از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سیر سیاه حتی از سیر معمولی مفیدتر است. در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه میشوند و ترکیبات جدیدی تشکیل میدهند که راحتتر توسط بدن جذب میشوند.
ما با فروش سیر سیاه توانسته ایم بسیاری از نیازهای بازار را به حد تعادل برسانیم و آن را به سایر کشورها صادر کنیم. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد. اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. رشته ماکارونی پخته شده مورد علاقه خود را همراه با پستو بپوشانید تا یک وعده غذایی لذیذ داشته باشید، پستو را روی نان فرانسوی به عنوان یک پیش غذا بمالید. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
سیر سیاه به علت وجود مقدار زیادی اس-آلیل سیستین، دارای اثرات ضد التهابی و نیز اثرات آنتی اکسیدانی و محافظ نرونی است و برای پیشگیری و درمان بیماری MS می تواند مفید باشد. برای مطالعه بیشتر در این زمینه به مقاله سیر سیاه و خاصیت ضد سرطانی آن نوشته دکتر نسیم زرین پنجه مراجعه کنید. مصرف سیر سیاه باعث ایجاد و افزایش میزان انرژی میشود و به همین دلیل، ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعدههای غذایی خود قبل از تمرین مصرف میکنند. در میان انواع محصولات سیر سیاه، سیر سیاه دکتر بیز یک برند قابل اطمینان برای استفاده از فواید آن است .
در فرایند تخمیر، دما و رطوبت باید در محدودهای خاص نگهداری شود و دستگاه تخمیر سیر سیاه به طور دقیق این شرایط را فراهم میکند تا بهترین نتیجه حاصل شود. ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم. آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. سیر سیاه یک گیاه دارویی بوده که از دیرباز برای درمان مشکلات گوارشی و التهابها استفاده میشود.
سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد. در تغذیه حیوانات مورد آزمایش، سیر سیاه جای داده شد و نتیجه این بود که لایههای چربی شکم این حیوانات نسبت به حیوانات دیگر نازکتر شد.
آیا سیر سیاه برای زود انزالی مفید است؟ تحقیقات نشان داده که هم سیر معمولی و هم سیر سیاه به علت داشتن روی و منیزیم زیاد، می تواند به درمان زود انزالی کمک کند. برای مطالعه بیشتر در این زمینه به این مقاله مراجعه فرمایید. با خرید از سیرفروش، شما میتوانید از بهترین سیر سیاه برای پخت و پز و تهیه فرآورده های سیر استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید. همچنین ما انواع تخفیفات و جوایز را برای مناسبتان مختلف برای کاربران در نظر داریم.
این سیر می تواند باعث جلوگیری از عوارض ناشی از قند خون بالا شود. سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد.
بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. آیا می توانم از روغن سیاه دانه برای صورتم استفاده کنم؟بله، روغن سیاه دانه هم برای صورت و هم برای بدن قابل استفاده است. برای بهبود رنگ پوست، کاهش لک و آبرسانی به پوست صورت مفید است.
هوموسیستئین که نوعی آمینواسید تولید شده در بدن است میتواند به دیواره عروق آسیب زده و زمینه را برای بیماریهای قلبی و عروقی فراهم کند.. تحقیقات نشان میدهد سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین را در بدن در حد مؤثری پایین بیاورد و ضمناً باعث کاهش کلسترول و تریگلیسرید در خون بشود و از این طریق از سلامت قلبتان محافظت کند. برای مصرف موضعی، می توانید سیر سیاه را به صورت پماد یا کرم تهیه کنید و آن را روی زگیل ها بمالید.
فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید. اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. مصرف زیاد سیر سیاه میتواند باعث بوی دهان و بدن و شکمدرد شود.
این امر موجب می شود خاصیت سیر دوچندان شده و بعد از این امر از این محصول به روش های مختلف استفاده می گردد. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. فروشگاه ها و محصولات ارگانیک زیادی هستند که سیر سیاه را به فروش می رسانند، اما توصیه می شود از محصولات معتبر استفاده کنید تا مطمئن باشید که فرایند تخمیر سیر سیاه به خوبی انجام شده باشد.
سیر سیاه یک مکمل غذایی است که حاوی اجزای طبیعی مفید است و از برخورداری از سلامت عمومی و کاهش ضعف و خستگی پشتیبانی میکند. در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید میشود و حاوی مادهای است که را کاهش میدهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است. همچنین از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد به بدن و پوست ما جلوگیری کرده و آن را از بین میبرد.
در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. پوسته ها باید جوان تر، سبز و همچنین مجعد و بدون تغییر رنگ باشند. مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند. هر چه مخلوط طولانی تر بماند، طعم ها بیشتر با هم ترکیب می شوند. دی آلیل سولفید احتمالاً ترکیبات گوگردی متعددی است که کاملاً در قسمتهای سیر قرار دارد.
سیر سیاه دکتر بیزاین ترکیب گوگردی خاص در سیر در تحقیقات آزمایشگاهی تایید شده است که منجر به مرگ سلولی برنامهریزی شده (آپوپتوز) در سلولهای سرطانی سلول غیر کوچک ریه میشود. در هر ۱۰۰ گرم گارلیک سیاه، تقریبا ۳۴ گرم آب، ۱۴ گرم پروتئین و ۵۳ گرم کربوهیدرات (شامل ۲۰ گرم فیبر و ۲۷ گرم شکر و ۶ گرم سایر کربوهیدرات ها) وجود دارد. برای آشنایی با کرم ۵ کاره بوتاکس گاتیو لطفا این مقاله را دنبال بفرمایید و برای خرید این محصول اقدام کنید و از معجزه آن شگفت زده خواهید شد. دمای بخاری باید بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد باشد؛ اما روشهای دیگر معمولاً بهتر عمل میکنند.
سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد. فرآیند تولید سیر سیاه اولین بار در کره توسعه یافت و از آن زمان به سایر نقاط جهان از جمله ژاپن و ایالات متحده گسترش یافت. در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید.
خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند.
سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای مفید است. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است.
در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی کاملتر این محصول بپردازیم..
این مولکولهای آنتیاکسیدانی از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری میشوند محافظت میکنند.. سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکولهای پایدارتر آنتیاکسیدانی تبدیل میکنند. عصاره سیر سیاه، رادیکالهای آزادی را که میتوانند به کبد و خون و کلیهها آسیب بزنند کاهش میدهد.
از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین میکند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن میشود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه میتوان برای تخمیر زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود. سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمیسوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. تخمیر یک روش طبیعی است که بشر قرنها در تهیه بسیاری از غذاهای مفید مانند کفیر، ماست و ترشی و… استفاده کرده است. با خرید سیر سیاه اصلی دکتر بیز از فروشگاه دیجی نفیس، شما میتوانید از خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی آن بهرهمند شوید.
زوبر با ارائه محصولات متنوع و با کیفیتی از جمله پکهای مختلف سیر سیاه، عصاره ، پور و شربت و معجون های بر پایه سیر سیاه توانسته است استانداردهای تجارت مدرن را رعایت کرده و نقش مهمی در ارتقائ کیفیت زندگی ایفا نماید. محصولات زوبر با ارزش غذایی بالایی همراه هستند، و همچنین زوبر به خوشطعمی و مزه دلپذیری نیز دست یافته. سیر سیاه فروشگاه اینترنتی حیلامات از برند معتبر دکتر بیز تامین می شود که دارای تضمین کیفیت می باشد.
این شامل شرایطی مانند بیماری قلبی و بیماری های خود ایمنی می شود. چند بار باید از سرم سیر سیاه لاکچری کوین استفاده کنم؟می توانید روزانه از سرم سیر سیاه لاکچری کوین به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست خود استفاده کنید. چند قطره را روی نواحی مورد نظر بمالید و به آرامی روی پوست ماساژ دهید تا کاملا جذب شود. مهمترین مزیت این است که بوی بد گارلیک از بین می رود و طعم شیرین و دلپذیری پیدا می کند.در واقع خوردن سیر سیاه بسیار راحت تر و دلپذیرتر از خوردن گارلیک تازه یا خام است. در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود.
ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث افزایش گلوتاتیون، موثرترین آنتی اکسیدان بدن می شود. این میتواند سلولهای بدن را در برابر عوامل خارجی بیماری ناشی از باکتریها یا ویروسها، علاوه بر دلایل داخلی آسیب که شامل استرس میشود، محافظت کند. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند.
ویژگی های گارلیک در موهای سیاه و جلوگیری از سفید شدن ارگنه ها به دلیل وجود مواد ارگنتی اکسیدان در این گیاه دارویی که توانسته است از سفید شدن مو و کند شدن روند سفید شدن مو جلوگیری کند. سیر سیاه ممکن است با داروهای دیگری که مصرف میکنید تداخل ایجاد کند، مثلاً داروهای رقیقکننده خون و فشارخون و داروهای مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. با توجه به وضعیت بدن شما، مصرف توصیه شده حدود 1 تا 3 حبه سیر سیاه در روز است اما ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. سیر سیاه چربی های اضافی کبد را می سوزاند و از بین می برد و از این طریق باعث سلامت کبد می شود.
در گذشته، برگ سیر توسط کشاورزان دور ریخته می شد تا به گیاه سیر اجازه دهند تمام انرژی خود را به سیر هدایت کند. اما در سالهای اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شدهاند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، بهصورت دستهجمعی در بازارهای کشاورزان فروخته میشوند. تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد می توان از (سیر سیاه) برای تقویت فولیکول های مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ ها استفاده کرد. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند.
با خرید از سیرفروش، شما مطمئن خواهید بود که بهترین و با کیفیت ترین سیر سیاه را با بهترین قیمت در اختیار دارید. بنابراین باید این محصول را از یک مرکز قابل اعتماد سفارش دهید. در فروشگاه سیر فروش تمامی محصولات ما با کیفیا بسیار بالا و قیمت عالی همراه با تضمین کیفیت و بازگشت کالا و وجه ارائه می شود.
همچنین طعم سیر سیاه بسیار خوشمزه بوده و مانند رب انار است. هم سیر سفید و هم سیر سیاه مواد غذایی سالمی در وعدههای غذاییتان میتوانند باشند. فروشگاه Best of persian با هدف ارائه کالاهای اساسی خانوادههای ایرانی، همواره کیفیت را در اولویت نخست قرار داده و رسالت ما، ارائه محصولات باکیفیت با نازلترین قیمت است. از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین میکنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم. در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به درستی کار میکند.
میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. البته، میتوان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر میخواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید.
فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند. سیر سیاه خواص شگفت انگیز درمانی دارد و از قدیم الایام، کره ای ها، ژاپنی ها و اهالی کشورهای شرق آسیا از آن برای حفظ سلامتی، درمان بیماری ها و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها استفاده می کردند. سیر سیاه بوی و مزه بد سیر معمولی را ندارد و علاوه بر این، خواص درمانی بیشتری نسبت به سیر دارد؛ به همین علت به وفور در کره و ژاپن مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این ماده شگفت انگیز در جهان به مرور در حال افزایش است. با تهیه و مصرف سیر سیاه، میتوانید از خواص مفید و خوشمزهاش بهرهمند شوید و به بهبود سلامتی و جوانی بدن خود کمک کنید.
برگ سیر های بهاری طعم ملایم تری دارند.آنها ممکن است به صورت خام در سالاد و همچنین سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد.. آخرین روش چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، استفاده از فر است. اگر امکان دارد، دو الی سه هفته فر را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ الی ۹۰ درجه تنظیم کنید.