افزایش سرعت لود سایت در کمترین زمان
چگونه می توان زمان لود وب سایت را کاهش داد؟ پرتال پشتیبانی ایران هاست
اگر پهنای باند هم محدود باشد، پخش ویدئوها یقیناً با مشکل روبرو میشود. وقتی کاربر از وبسایت شما بازدید میکند، فایلهای سایت بصورت کامل یا موقت بر روی مرورگر کاربر ذخیره میشوند. به این معنا که وقتی برای دومین بار از وبسایت شما بازدید کند، درخواست HTTP جدیدی برای ارسال اطلاعات فرستاده نشده و از کَش و اطلاعات قبلی که توسط مرورگر لود شده، استفاده میشود. با استفاده از این ویژگی مرورگر، میتوان سرعت وبسایت خود را تا حد زیادی بهبود داد. هنگامی که کاربر مایل است به سایت شما وارد شود، اولین درخواست ISP (شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنتی) او از سرور مقصد، درخواست IP هاستی است که DNS روی آن تنظیم شده است. به همین دلیل پیشنهاد ما این است که از یک ارائهدهنده سریع DNS استفاده کنید.
یعنی اگر سرور شما دارای 8 گیگابایت رم باشد این 8 گیگابایت فقط برای سایت شما مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این باید از شرکت هاستینگ مورد نظر سرویسی را خریداری کنید که سرورهای آن ترجیحا منابع سخت افزاری قوی تر در اختیار داشته باشند و در صورتی که هاست اشتراکی است تعداد مشترکین آن کم باشد. این اقدام نه تنها منجر به بهرهوری بیشتر در استفاده از منابع سختافزاری میشود بلکه همچنین امکان مدیریت و پیکربندی آسانتر، مهاجرت انعطافپذیر و افزایش ایمنی سرورها را فراهم میکند. همچنین در صورتی که اطلاعات سایت از سروری پاک یا ویروسی شود دیگر سرورها می توانند اطلاعات را جایگزین کنند و به این ترتیب امنیت اطلاعات شما تضمین می شود. ✔️ پس سئو سایت شما بهبود یافته و مشتریان شما بیشتر می شود و در نتیجه درآمد بهتری کسب می کنید. کش همون حافظه نهان یا پنهان هست؛ ولی منظور از حافظه پنهان چیه؟ این حافظه پنهان اطلاعات و دادههایی که قرار تو آینده نزدیک ازشون استفاده بشه رو تو خودش نگه میداره.
اگر می خواهید مطمئن شوید که وبسایت شما با موبایل ها سازگار است (Mobile-friendly) می توانید از ابزار Mobile-Friendly Test گوگل استفاده کنید. کافیست وارد این سایت شده و آدرس سایت خود را در فیلد مربوطه وارد کرده و گزینه Run Test را بزنید. فراموش نکنید که یک سایت معتبر و موفق باید در سه بخش تجربه کاربری (UX)، رابط کاربری (UI) و سازگار بودن با موبایل ها عالی عمل کند. پس اگر تصمیم به استفاده از یک طرح جدید دارید و یا می خواهید سایت فعلی خود را بهینه کنید، این 3 آیتم را خیلی جدی بگیرید. SquareSpace پلتفرمی تحت وب برای راهاندازی وبسایتهای پیشفرض و از قبل آماده شده است.
برای اینکه سایت شما مانند فلش، سریع و کارآمد در دنیای وب بدرخشد، نیاز است گامهایی هوشمندانه بردارید. سرعت سایت تأثیر مستقیمی بر تجربه کاربری، نرخ تبدیل، و سئو سایت دارد. طبق گزارش گوگل، بیش از ۵۰٪ کاربران موبایل سایتهایی را که در کمتر از ۳ ثانیه بارگذاری نمیشوند، ترک میکنند. حال، بیایید ببینیم چگونه میتوان این چالش را به فرصتی برای بهبود تبدیل کرد. همانطور که می دانید گوگل عوامل زیادی را برای رتبه دادن به سایت ها در نظر می گیرد. از عوامل مرتبط با تولید محتوای با کیفیت و مرتبط که بگذریم، عواملی که مستقیما با تجربه ی کاربری در ارتباط هستند، تاثیرگذاری زیادی دارند.
مثلاً اینطوری نیست که یکی از افزونهها صرفاً بیاد روی بهینه سازی عکس یا کَش کردن دادههای سایت تمرکز کنه. این پلاگینها کاملاً رایگان هستند و اگه اولین بارتون هست که میخواید از افزونه بالا بردن سرعت سایت وردپرس استفاده کنید، توصیه میکنم که برای شروع کار از نسخههای پولی استفاده نکنید. با استفاده از این قابلیت مرورگر، منابع سایت را به صورت نسخه های cache شده در خود نگهداری می کند. این کار باعث کاهش وقفه های سرور شده و در نتیجه به افزایش سرعت کمک می کند. اما باید دقت داشته باشید Cache نادرست می تواند متن های صفحه سایت را نیز در بر گیرد که این امر کاملاً اشتباه می باشد.
تجربه شما از نصب این افزونه ها چیه؟ چه افزونههای دیگهای رو میشناسید؟ اگه سوالی یا پیشنهادی دارید حتما کامنت کنید، شاید سوال شما سوال بقیه هم باشه. یکی از مزایای افزونه The Speed Booster Pack تنظیمات آسون افزونه و بهینهسازی ووکامرس هست. قبل از معرفی بهترین افزونه ها، بهتره یکسری مقدمات رو توضیح بدم تا خیلی خوب دستتون بیاد که عملکرد این پلاگینها چه جوریه. از سرورهایی که از نسخههای جدید PHP و پایگاهدادههای بهینه پشتیبانی میکنند، استفاده کنید. ابعاد تصاویر را متناسب با نیاز سایت تنظیم کنید؛ تصاویر بزرگتر از اندازه واقعی، بار اضافی بر سایت تحمیل میکنند.
برخلاف محتوای استاتیک که مستقیماً از سرورهای کششده CDN ارائه میشود، محتوای داینامیک (مانند دادههای پایگاه داده، صفحات سفارشیشده و اطلاعات کاربران) همچنان نیاز به پردازش در سرور اصلی دارد. برخی از CDNهای پیشرفته از روشهایی مانند Edge Computing و Load Balancing استفاده میکنند تا محتوای داینامیک را سریعتر پردازش و ارائه کنند. در صورتی که دانش تخصصی این کار را ندارید، پیشنهاد می کنم دست نگه دارید، چون ممکن است هر گونه تغییر اشتباهی به سایت تان آسیب بزند. افزونه نو پا ولی قوی Asset CleanUp رو هم ما در میزفا تازه پیدا کردیم. ظاهرا براساس امکاناتی که داره یکی از بهترین افزونهها برای بهبود سرعت سایت وردپرس به نظر میرسه. خود سازده این افزونه گفته که ما همه قابلیتهای افزونههای محبوب مثل WP Rocket، WP Fastest Cache و W3 Total Cache داریم.
در نظر داشته باشید که با رعایت تمام موارد هم ممکن است سرعت سایت شما خیلی خوب نشود چون چون سرعت سایت یک موضوع نسبی است و عدد مطلقی ندارد. افزونه های وردپرس همانطور که خدمات گسترده و مناسبی را به شما ارائه می کنند می توانند باعث کند شدن سایت شوند. در مخزن افزونه های وردپرس افزونه های بسیار جذاب و کاربردی وجود دارد که نصب آنها می تواند تا حد زیادی به شما کمک کند و عملکرد وب سایت شما را بهبود بخشد. اما روی دیگر ماجرا این است که هر افزونه بخشی از توان و انرژی (منابع سخت افزاری) سرورهای سایت شما را می گیرد و صرف فعالیت های خود می کند. فایل های حجیم ویدئوها به ویژه ویدئوهای طولانی می تواند سبب کاهش نسبی سرعت صفحات وبسایت شما شوند. به ویژه اگر آن ها را با مدیاپلیرهای آنلاین در سایت خود قرار داده باشید.
بعلاوه بنا نیست تمام این موارد را یک شبه اجرایی کنید، بلکه اجرای آنها طی مدت مشخصی و با نظارت مستمر پیاده خواهد شد. این موارد فایلهای HTML ،CSS، جاوا اسکریپت و نیز Google Fonts را شامل میشود. هر چقدر عناصر سبکتر و کمتری روی صفحات سایت داشته باشید، درخواستهای HTTP که مرورگر کاربر ارسال میکند کمتر خواهد بود. از آنجا که برای هر یک از این بخشها یک درخواست HTTP ایجاد میشود، لذا هر چقدر صفحه شلوغتر و سنگینتر شده باشد، لود بیشتر و بیشتر طول میکشد. در این مقاله راهکارهای مختلفی را برای افزایش سرعت سایت وردپرسی معرفی کردیم. یکی دیگر از راههای بهبود سرعت لود سایت، انتخاب قالب مناسب و بهینهشده است.
این اقدام باعث کاهش حجم فایلها و در نتیجه، افزایش سرعت بارگذاری میشود. اما باید توجه داشت که Minify به حدی نرود که کد برنامهنویسی خوانایی را از دست بدهد. برنامهنویسان باید تا حد امکان از ابزارهای Minify هوشمند و توانمند استفاده کنند. همچنین، بهروزرسانی درایورها نقش اساسی در سازگاری سیستم با سختافزار جدید و بهینهسازی کارایی دارد. از دیگر مزایای بروزرسانی نرمافزارها و سیستم عامل، بهبود عملکرد کلی سرور، افزایش توانایی پردازش، و بهینهسازی مصرف منابع سیستم است.
اگر تخصصی در وردپرس ندارید بهتر است با یک متخصص وردپرس مثل وبین سئو، همکاری کنید. همچنین با کمک وبین سئو و آموزش های وردپرس رایگان و غیر رایگان می توانید طراحی سایت وردپرس را یاد بگیرید و در این زمینه متخصص شوید. از طرفی سرویس دهنده های خود گوگل خیلی کم به مشکل می خورند و گوگل از این اتفاق آگاه است. بدیهی است که این مورد باعث نمی شود یک سایت به دلیل کندی سریعا جایگاه خود را بین نتایج از دست بدهد. حال اگر سرعت اینترنت کاربر در حد مطلوبی نباشد، قطعا این موضوع در جایگاه آن سایت تاثیری نخواهد داست.
در واقع سرویسهای تخصصی این شرکت برای مدیریت همه جانبه روی سایت و سرور طراحی شدند. افزایش سرعت سایت درست مانند قدرت بینظیر فلش میتواند شما را در دنیای وب متمایز کند. همانطور که فلش با سرعت شگفتانگیزش مأموریتها را انجام میدهد، سایت شما نیز باید به همان اندازه سریع باشد تا رضایت کاربران را جلب کرده و تجربهای روان و بینقص ارائه دهد. هرچند میتوان از Google PageSpeed Insights نیز برای تست سرعت وبسایت استفاده کرد. این ابزار بسیار ساده و کاربردی است و میتواند به شما اطلاعات مناسبی درباره سرعت بارگذاری سایت در سیستم های دسکتاپ و تلفن های همراه بدهد. برای استفاده از این ابزار تنها کافیست URL صفحه مورد نظرتان را در باکس قرار گرفته در این سایت وارد کنید و دکمه Analyze را بزنید.
خب میزفا ایجاست تا به شما کمک کنه؛ با یهسری ویديوهای آموزشی و 50 مقاله منحصربهفرد، استاد GTMetrix بشید. روی آموزش افزایش سرعت سایت با ابزار gtmetrix کلیک کنید تا لذت ببرید. این ابزارها به شما این امکان را میدهند که سرعت لود صفحات سایت و عملکرد سرور سایت را به طور دقیق بررسی کنید و نقاط ضعف آن را شناسایی کنید و با استفاده از نتایج حاصل سایت خود را بهبود ببخشید. قبل از ایجاد هرگونه تغییر در سایت خود، باید عملکرد صفحات وب خود را اندازه گیری کنید. ابزارهای مختلفی برای آزمایش و اندازه گیری سرعت لود صفحه وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید.
✔️ وقتی به توصیه گوگل عمل کنید گوگل به شما اعتماد می کند و در نتایج سریعتر رتبه می گیرید. البته که انتظار نداریم که گوگل همه ی اسرار خود در این زمینه را فاش کند. توجه کنید که منظور از محتواهای بلند، متن های بیشتر از 2500 کلمه است. اگر میخواهید با خیال راحت خدمات سئو سایت را به یک تیم حرفهای و متخصص بسپارید، کافیست همین حالا روی لینک زیر کلیک کنید. پس حتما هنگام انتخاب قالب در مورد آن تحقیق و به مشخصات آن توجه کنید؛ مثلا برخی قالبها به صورت پیش فرض امکان Lazy Load را دارند.
چون این فرمت با کیفیت ترین و البته پرحجم ترین تصاویر را می تواند در اختیار قرار دهد. علاوه بر زمان لازم برای بارگزاری فایلهای سایت، زمانی که درخواست به سرور سایت ارسال می شود تا جوابی برگردد و شروع بارگزاری آغاز شود بسیار اهمیت دارد. شرکتهایی با تجربه مثبت معمولاً از زیرساخت قوی و بهروزی برخوردارند که به وبسایت شما این امکان را میدهد که با دسترسی پایدار و سرعت بالا به مخاطبان خود خدمات ارائه دهد. شما می توانید از ابزاری مانند Screaming Frog برای شناسایی همه ریدایرکت های سایت خود و مکان هایی که به آنها منتهی می شوند ، استفاده کنید. با این ابزار می توانید ریدایرکت هایی که غیرضروری و غیرقابل استفاده هستند را پیدا کرده و سپس موارد مورد نیاز خود را از طریق فایل .htaccess سایت خود حذف کنید. شما می توانید با استفاده از سایت ها ، نرم افزارهای تغییر فرمت یا کاهش حجم ، تصاویر خود را بهینه و کم حجم کنید برای نمونه سایت tinypng.com می تواند اندازه و حجم عکس شما را کاهش دهد.
در این دوره آموزشی نکته ها و تکنیک های کار با این افزونه بسیار مهم نیز آورده شده است. انتخاب یک هاست مناسب و باکیفیت یکی از عوامل مهم در سرعت لود وبسایت است. هاست با سرعت بالا، پایداری بیشتر، و پهنای باند مناسب میتواند به افزایش سرعت سایت کمک کند و کاربران را راضیتر نگه دارد. CDN یا شبکه توزیع محتوا (Content Delivery Network) شبکهای بزرگ از سرورهای متعدد بوده که در موقعیتهای جغرافیایی مختلف قرار گرفتهاند. CDN هم به کاهش بار ترافیکی سایت شما کمک میکند و هم باعث لود سریعتر برای کاربران دور از موقعیت سرور شما میشود. CDN سایت شما را در شبکه جهانی سرورها ذخیره میکند، و لذا وقتی مرورگر کاربری درخواست فایلی را از سایت شما دارد، آن درخواست مستقیماً به نزدیکترین سرور ارسال میشود.
بنابراین سرعت بالای یک وبسایت و کاربری روان تاثیر زیادی روی افزایش بازدیدکنندگان یک سایت دارد، و یک وبسایت کند نه تنها باعث کاهش بازدیدکنندگان آن میشود بلکه تاثیر منفی روی سئوی یک سایت نیز دارد. البته نکاتی که ذکر شد هیچ منافاتی با تاثیر بهینه بودن حجم تصاویر یا فایل های وبسایت بر سرعت بارگذاری آن ندارد. بعلاوه این موضوع به ذخیره پهنای باند کاربران و منابع سرور خودتان نیز کمک می کند. گوگل مدعی است که به تجربه کاربری اهمیت زیادی می دهد، با در نظر گرفتن همین موضوع با ترکیب حجم ایده آلی از تصاویر و ظاهری مناسب می توانید سایت خود را نیز بهینه کنید. نصب کردن افزونه کش بر روی مرورگر یکی از راهکار های ساده برای افزایش سرعت سایت است. به این ترتیب با ذخیره شدن اطلاعات بخش های ثابت سایت به عنوان کش، مانند تصاویر و یا فایل های css با هر بار ورود مجدد به صفحه وبسایت می توان صفحه مورد نظر را زودتر باز کرد.
ویژگیهای این افزونه خیلی زیاده و طبق بررسی که در میزفا کردیم براساس نیازهای روز هم هست. ما در میزفا پیشنهاد میکنیم که حتما این افزونه سرعت سایت رو تست کنید. خوشبختانه باید گفت این طرز فکرهای نه چندان درست در حال پیوستن به تاریخ هستند. کم کردن بیش از اندازه کیفیت عکسها یا تخریب ظاهر سایت به بهای بهبود سرعت آن کاری دور از عقل است. مطمئنا اگر قالب سبک باشد و دارای کدهای پیچیده و بعضا اضافه نباشد می تواند سریعتر لود شده و نیاز کاربر را رفع نماید. غیرفعال کردن بسیاری از افزونهها ممکن است سرعت صفحه شما را به میزان بسیار کمی افزایش دهند.
TTFB مخفف عبارت انگلیسی time to first byte است که در فارسی به معنای زمان تا اولین بایت است. بر اساس تحقیقات گوگل، اگر بارگذاری صفحه بیش از ۳ ثانیه طول بکشد احتمال اینکه کاربر از صفحه خارج شود تا ۳۲ درصد افزایش پیدا میکند. برای مثال فرض کنید وارد یک سایت خبری شده اید که در صفحه اول آن 20 خبر با تصویر وجود دارد و یک اسلایدشو در بالا. در حالت معمول شما اگر سایت را باز کنید مرورگر مجبور به بارگزاری هر 20 تصویر + تصاویر اسلایدشو است. اما در حالت Lazy load فقط تصاویری بارگزاری می شود که در نمایشگر درخواست کننده بخواهند نمایش داده شوند و مابقی تصاویر هنگامی که صفحه اسکرول می شود به صورت خودکار نمایش داده می شوند.
تجربه کاربری ارتباط مستقیمی با سئو دارد و بهبود آن روی بهبود سئو سایت هم اثر گذار است. اصلا چطور است که برخی سایت ها اینقدر سریع لود می شوند؟ واقعیت این است که کندی وب سایت دلایل مشخصی دارد. برای افزایش سرعت سایت و بهبود زمان لود آن باید به دنبال رفع علل کندی سایت باشید. ماژول PageSpeed که منحصراً به منظور اعمال تغییرات مثبت برای بهبود سرعت بارگذاری سایت ها منتشر شده است، قابل نصب روی سرورهای Apache و NGINX می باشد. گوگل پکیج های نصبی این ماژول را در سایت توسعه دهندگان خود منتشر کرده است. با این گفته ها می توان دریافت که رقابت صحیح و موفقیت آمیز در دنیای کسب و کار اینترنتی تا حد خیلی زیادی به کسب رضایت کاربران موبایلی بستگی دارد.
بااینحال، اگر افزایش ناگهانی زیادی را مشاهده کردید، بهتر است حتیالامکان آن افزونه را حذف کنید و به دنبال راه جایگزینی برای آن باشید. برای فعالسازی این گزینه میتوانید به کمک افزونه WP Rocket و در بخش «Static Files»، گزینههای کنار «Render-blocking CSS/JS» را علامت بزنید. کاپریلا، به عنوان یک سرویس تبلیغات کلیکی هدفمند، با مناسبترین هزینه، بالاترین کیفیت و بازدهی از تبلیغات را ایجاد میکند. از سوی دیگر، کاپریلا با نمایش محتوای مناسب و مرتبط با صفحه به صفحه یک وبسایت، بیشترین درآمد از تبلیغات را برای وبسایتها ایجاد میکند. تبلیغات کلیکی هدفمند در کاپریلا، هوش مصنوعی و علم داده را از یک سو و دانش تبلیغات دیجیتال را از سوی دیگر به هم میرساند.
برای مثال فرض کنید در یک صفحه از یک سایت 15 آیکون و تصویر وجود دارند. وقتی یک مرورگر وارد این صفحه شود 15 درخواست برای این تعداد تصاویر ارسال می کند و هر درخواست یک زمان معین به طول می انجامد. شما با استفاده از تکنیک CSS Sprites به جای 15 درخواست فقط یک درخواست ایجاد می کنید و مسلم است که کاهش این مقدار در سرعت بارگذاری نهایی سایت تأثیر مناسبی خواهد داشت. برای وردپرس می توان به افزونه های کاربردی همچون WP Optimize , WP-DBManager و یا WP-Sweep اشاره کرد. اگر سیستم مدیریت محتوای شما دروپال است، می توانید از ماژول OptimizeDB استفاده کنید. همچنین برای جوملا نیز افزونه هایی مثل Optimize Your Table منتشر شده اند تا بتوان با کمک آن ها دیتابیس را بهینهسازی کرد.
تنها افزونههای ضروری و موردنیاز را فعال کنید و افزونههای غیرضروری را حذف نمایید. کاهش زمان بارگذاری سایت یا افزایش سرعت لود شدن آن، اهمیت زیادی در رتبه بندی نتایج و بازاریابی محتوا دارد. مخاطبان سایت و رباتها، کندی در بارگذاری یا لود وب سایت را تحمل نمیکنند. گوگل هم در طول یک دهه اخیر، سرعت بارگذاری صفحه وب سایت را به عنوان عاملی در رتبه بندی سئو (بهینه سازی موتور جستجو) در نظر گرفته است. علاوه بر این، زمانی که کاربران از نظر فیزیکی از سرور دور هستند، زمان بارگذاری افزایش مییابد.
یکی از راه های ساد و سریع برای افزایش سرعت لود شدن سایت را می توان کاهش حجم فایل های محتوا دانست. یکی از ترفند های معثر برای این کار استفاده از کمپرسور و سایت های کاهش حجم تصاویر همچون tiny png و یا compressor است. بهینه سازی تصاویر از این طریق می تواند کمک خوبی در جهت سرعت بخشیدن به سایت شما کند. طبق یافتهها و تحقیقات درباره اهمیت سرعت بارگذاری در شرکت گوگل، 53 درصد از کاربران موبایل در صورتی که صفحه در طول سه ثانیه یا کمتر، بارگذاری نشود؛ آن را رها خواهند کرد. بنابراین نیازمند ترفندهایی برای کاهش زمان لود سایت یا افزایش سرعت سایت هستیم.
مثلا در سایتهای فروشگاهی برای نمایش محصول باید استاندارد حداقل 3 عکس برای هر محصول را رعایت کنید تا درصد خرید اینترنتی شما بالا برود! و یا برای بالا بردن نرخ تبدیل کاربر به مشتری استفاده از تصاویر همواره یک عملکرد مطلوب به شمار می آید. شما با استفاده از ابزار Network مرورگر کروم می توانید ببینید سرعت درخواست به سرور و بازگشت آن چقدر طول می کشد. برای بررسی آنلاین سرعت ارسال اولین بایت توسط سرور می توانید از سایت performance.sucuri.net بهره ببرید. سال ۸۳ بود که اولین کسبوکار آنلاین خودم را راهاندازی کردم و تا امروز با علاقه زیادی مشغول کسبدرآمد آنلاین و راهاندازی کسبوکارهای مختلف در بستر وب هستم.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/