جراحی لثه بدون نگرانی، راحتی تمام عیار2021-07-20

انواع جراحی زیبایی و غیر زیبایی لثه: روش و هزینه دکتر صالحیان

با آگاهی از مراحل پیش رو در جراحی، از ترس و نگرانی‌هایتان کم می‌شود. جراحی پریودنتال یا لثه نوعی روش سرپایی جزئی است که معمولاً در مطب دندانپزشک انجام می‌شود. عمل برخی از بیماران فقط با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد، اما برخی برای کاهش اضطراب و آرامش به بی‌هوشی نیاز دارند. دندانپزشک دستورالعمل های دقیق بعد از جراحی را در اختیار بیمار قرار می دهد. در مرحله بعد، دندانپزشک پیوند لثه را روی ریشه دندان های در معرض دید (منطقه فرورفتگی) قرار می دهد. بعد از بی حسی، دندانپزشک یک برش ایجاد و یک فلپ کوچک در لثه ها ایجاد می کند.

به بیماری بافتهای نگهدارنده دندان پریودونتیت (پیوره) گفته می شود. بیماریهای آماسی و پیوره بسیارشایع بوده و یکی از دلایل عمده از دست دادن دندان می باشد. از اینرو حفظ سلامت انساج نگهدارنده دندان بسیار حائظ اهمیت می باشد.

علاوه بر این، اگر عفونت فعال دارید، آنتی بیوتیک برای کاهش باکتری ها و التهاب در دهان قبل از جراحی برای شما تجویز می شود. بعد از جراحی لثه به منظور جلوگیری از خونریزی از غذای سرد تا ۲ الی ۳ روز اول استفاده کنید. خوردن بستنی بعد از جراحی لثه، آبمیوه و آب سرد نیز به بهبودی سریع‌تر نیز کمک می‌کند. در جراحی با لیزر نیز مانند روش استفاده از تیغ، بی حسی موضعی در ناحیه داده میشود و ناحیه کاملا بی حس میشود.

لیفت لثه عمدتاً به دلایل زیبایی انجام می‌شود و هدف اصلی آن افزایش جذابیت ظاهری لبخند است. اما این روش تنها به زیبایی محدود نمی‌شود و در برخی موارد برای درمان مشکلاتی مانند لثه‌های ضخیم یا ناهموار نیز به کار می‌رود. این عمل معمولاً همراه با سایر روش‌های ترمیمی یا زیبایی مانند ونیرهای دندانی انجام می‌شود تا نتیجه‌ای یکپارچه و متناسب حاصل شود. اگر شما دچار لبخند لثه‌ای هستید و به دنبال بهبود ظاهر لبخند خود می‌گردید، این جراحی می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

● افزایش طول تاج

دندانها مستقیماً به استخوان نچسبیده اند بلکه توسط الیافی به نام پریودونتال لیگامنت و یا الیاف نگهدارنده دندان به استخوان وصل می باشند. به مجموعه این الیاف، لثه – استخوان لانه دندانی و سمان پوشاننده ریشه دندان – انساج نگهدارنده دندان و بافتهای اطراف دندان (Periodontal tissue ) اطلاق می گردد. وظیفه این بافتها تغذیه، حفظ و نگهداری دندان در استخوان به نحوی است که بتوانند وظیفه شان را بخوبی انجام دهند. اگر دندانی در زیر لثه گیر کرده باشد، دندانپزشک می تواند دندان نهفته را نوردهی و براکت گذاری کند. در طی این روش، دندانپزشک لثه را بالا می‌کشد تا دندان نمایان شود.

گرافت بافت

Contact Us
دندانپرشکی در مشهد
Email:
Phone: 00989145622900
مشهد
, IR, Iran

البته برخی از جراحی های لثه خود مقدمه ای برای درمان های دیگری هستند. هزینه جراحی لثه در حال حاضر بازه ای بین ۲ تا ۶ میلیون تومان را شامل می شود. در مرکز تخصصی دندانپزشکی آمیتیس، شما می توانید این هزینه را با تخفیفات ویژه و تسهیلات در نظر گرفته شده پرداخت کنید. مهمترین دلیل ایجاد بیماری های لثه، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و ایجاد پلاک، تارتار و جرم است. علاوه بر این در صورتی که مبتلا به بیماری دیابت هستید، باید همیشه سطح قند خون خود را تحت کنترل داشته باشید.

جراحی لثه؛ انواع جراحی‌های زیبایی لثه + عکس

دندانپزشکی دکتر بنیانیان ( کلینیک دندانپزشکی آرکا ) در بهار سال ۱۳۹۷ به مدیریت آقای محمد مریخی پور با هدف ارائه ی خدمات نوین و پیشرفته دندانپزشکی در تهران افتتاح گردید . این فرو رفتگی باعث ایجاد ظاهری غیرطبیعی شده و ظاهر لبخند فرد را دستخوش تغییر می‌کند. البته اگر برای کشیدن دندان به یک متخصص ماهر و مجرب مراجعه کنید و یا اگر برای جایگزین کردن جای خالی دندان از ایمپلنت استفاده کنید، مشکلی به وجود نخواهد آمد. این پدیده که در علم دندانپزشکی به لبخند لثه‌ای شهرت دارد، تاثیر زیادی روی ظاهر و جذابیت چهره فرد هنگام صحبت و لبخند دارد. لذا بسیاری از افراد در این شرایط، به دنبال راهکار رفع این مشکل می‌گردند.

همچنین ممکن است نتوانید در نواحی خاصی از دهان خود مسواک بزنید یا نخ دندان بکشید تا زمانی که آنها خوب شوند. در مورد مصرف یا تغییر دوز داروها در این هفته از دندانپزشک خود مشورت بگیرید. میزان و زمان بهبودی در افراد متفاوت است ولی معمولا ۲ تا ۳ هفته زمان برای بهبوری ناحیه نیاز است. خیر، این جراحی نیز مانند دیگر عمل های لثه با بی حسی موضعی انجام میشود و طی عمل دردی حس نخواهد شد. وجود درد وتورم وخونریزی اندک پس از جراحی طبیعی بوده که طی 3-4 روز از بین میرود. تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به متخصص ارتودنسی، دکتر سعید قریشی می باشد.

وجود جرم بر طوق دندان به علت ضخامتی که دارد به عنوان یک عایق حرارتی عمل می کند و یا به عبارت دیگر جلوی حس دندان را می گیرد. با برداشته شدن آن بدیهی است که دندان بهتر متوجه تغییرات حرارتی می گردد. توصیه می شود بعد از جراحی از سبزیجات و میوه جات مصرف کنید ، و از خوردن غذاهای سخت اجتناب کنید. جراح در این مرحله با توجه به نوع جراحی، روند عمل را سپری می کند. در برخی موارد ممکن است گزینه های آرام بخشی را برای بیمارانی اضطراب دارند یا به روش های گسترده تری نیاز دارد، ارائه می دهد. بنابر این عمل یک عمل بازدارنده و ممانعت کننده از پیشرفت بیماری است.

جراحی لثه (Gum surgery)، در دنیای دندانپزشکی دلایل متفاوتی دارد؛ جراحی لثه بعد از ارتودنسی، جراحی لثه تحلیل رفته و جراحی لثه برای روکش دندان برخی از این دلایل است. با این وجود، جراحی لثه بعد از ارتودنسی به دلیل تحلیل لثه ناشی یکی از دلایل عمده افراد برای جراحی لثه است. در آغاز بیماری، لثه قرمز رنگ و پرخون شده و همچنین لبه های تیز لثه حالت تورم پیدا کرده و برجسته می شود.

در برخی شرایط، استخوان را می‌توان از طریق قرار دادن مواد پرکننده استخوان یا پیوند استخوان، ترمیم و یا بازسازی کرد. دیگر روش‌های بازسازی استخوان شامل استفاده از ژل بیو اکتیو (زیست فعال) و پروتئین است. برای اطمینان از راحتی شما در طول عمل، معمولاً بی حسی موضعی اعمال می شود. پریودنتیست ناحیه درمان را بی ‌حس می‌کند و اطمینان حاصل می‌کند که در طول جراحی درد کمتری احساس می‌کنید. پزشک ۲۴، اولین سامانه نوبت دهی جراحی زیبایی در کشور، با همکاری بهترین جراحان زیبایی در شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز و…، به عنوان مرجع زیبایی کشور شناخته می‌شود.

پریودنتیست کیست؟

چنین مشکلی می تواند در اثر ارتودنسی، ایمپلنت دندان و یا روکش دندان نیز ایجاد شود. البته گاهی دلیل ایجاد عفونت در لثه ها، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان نیست. شاید شما هم تا به حال با برخی دندانپزشکان فاقد صلاحیت و یا اشخاصی که بدون مدرک دندانپزشکی یا با جعل آن، اقدام به ویزیت بیماران می کنند برخورد داشته و یا درباره آن ها شنیده اید. جراحی لثه با لیزر برای افرادی که از تحلیل لثه رنج می‌برند یا از روش‌های سنتی جراحی پرهیز دارند، مناسب است. درمان تحلیل لثه با لیزر در کرج یک گزینه کم تهاجمی و بسیار مؤثر است که بهبود سریع‌تری را برای بیمار فراهم می‌آورد. این روش به طور خاص برای بیمارانی که به دنبال نتایج بدون درد و سریع هستند، توصیه می‌شود.

ژنژیویت (Gingivitis) یا التهاب لثه، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های لثه است که به علت تجمع پلاک و باکتری‌ها در لثه‌ و دندان‌ها ایجاد می ‌شود. این التهاب معمولا از ناحیه مرزی میان دندان‌ها و لثه‌ها آغاز می‌شود و در صورت عدم مراقبت و درمان، ممکن است به سایر ناحیه‌های لثه گسترش یابد. التهاب و عفونت لثه ممکن است به تدریج پیشرفت کند و باعث تخریب بافت‌های لثه و بافت‌های اطراف دندان‌ها شود. این روش شامل حذف بافت لثه متضرر، تعمیر آسیب‌های لثه، اصلاح خط لثه و انجام پروسدورهای جراحی دیگر برای بهبود و بهسازی سلامت لثه می‌شود.

در ادامه لازم است یک جلسه ملاقات با دندان‌پزشک در طول مدت یک یا دو هفته پس از جراحی انجام شود تا به این ترتیب فرآیند بهبود لثه و موفقیت در درمان توسط وی بررسی شود. خیر، جرم دندان علاوه بر اینکه برای لثه و بافتهای نگهدارنده دندان مضر می باشد محلی نیز برای تجمع و تکثیر میکروبهای پوسیدگی زا است. با عمل جرم گیری تعداد این میکروبها دردهان به مراتب کمتر می شود. با برداشته شدن جرم، بیمار ممکن است با زبانش حس کند که دندانش خالی شده است. تمیز کردن دندانها توسط مسواک، نخ و خمیر دندان در جلوگیری از بروز بیماریهای لثه بسیار مؤثر است. بسیاری از بیماران کانتورینگ لثه را به عنوان بخشی از درمان دندانپزشکی زیبایی خود انتخاب می کنند تا به جامع ترین نتایج دست یابند.

با عمل‌های زیبایی مانند اصلاح لبخند (ژنژیوپلاستی)، مشکلات لثه به بهترین شکل از بین می‌روند. در مواردی که نیاز به پیوند لثه است دندانپزشک بافتی را از کام (سقف دهان) می گیرد و به قسمت تحلیل رفته منتقل می کنند. در برخی موارد، ممکن است از یک ماده پیوندی جایگزین از یک بانک استخوان و بافت گرفته شود. بهبود عادات بهداشتی مهم‌ترین عنصر در حفظ سلامت دهان و دندان در طولانی مدت است، زیرا زدودن پلاک‌های دندان به صورت روزانه زمینه‌ساز یک درمان جراحی موفق می‌باشد. برای بسیاری از افراد این امر شامل تشکیل عادات جدید بهداشت دهان و دندان به همراه ترک سیگار و دیگر تغییرات در شیوه زندگی است. پریودنتیست برش هایی در بافت لثه ایجاد می کند تا فلپ ایجاد شود و سپس آن را بلند می کند تا ریشه و استخوان زیرین دندان نمایان شود.

پریودنتیست در این جراحی، مقداری از لثه و یا استخوان (و یا حتی هر دو) را برمی‌دارد تا فضای روکش قابل دسترس تر باشد. این جراحی علاوه بر کمک به پیشگیری از پوسیدگی زیر لثه، به نصب راحت تر روکش، محکم تر بودن آن و زیبایی بیشتر روکش نیز کمک می‌کند. اگر بیمار در حین درمان ارتودنسی دندان به خوبی مسواک نزند بهداشت را رعایت نکند، دچار مشکلات لثه‌ای خواهد شد. البته متخصص ارتودنسی معمولا قبل از انجام ارتودنسی دندان مشکلاتی از این قبیل را تشخیص داده و در جلسات اولیه آنها را رفع اقدام می‌کند.

دکتر شقایق پرویزی

اگر پلاک میکروبی هر روز و یا در مراحل اولیه از سطح دندان تمیز نشود، املاح موجود در بزاق و مواد غذایی برآن رسوب نموده و منجر به ایجاد جرم دندان که سخت می باشد، میگردد. جرم با مسواک زدن پاک نشده و با عمل جرم گیری توسط دندانپزشک برداشته می شود. به مجموعه ساختمانی متشکل از لثه، استخوان ناحیه دندانی، الیاف نگهدارنده و سمان که سطح ریشه را پوشانیده است، بافتهای اطراف دندان (Periodontal tissue ) گفته می شود. وظیفه این بافتها تغذیه و نگهداری دندانها در حفره های استخوان فک به نحوی است که بتوانند وظیفه شان را انجام دهند.

  • پس از جراحی، پزشک شما نیاز به پیگیری منظم دارد تا اطمینان پیدا کند که جراحی به درستی انجام شده و مشکلات لثه بهبود یافته است.
  • {
  • این روش یک درمان موثر برای بیماری های مختلف لثه از جمله بیماری لثه، عقب نشینی لثه و لبخند لثه ای است.
  • |}{
  • امروزه، دندانپزشکان از لیزر دندانپزشکی به‌عنوان یک ابزار مؤثر برای جراحی لثه بدون درد استفاده می‌کنند.
  • |}{
  • این مرحله شامل تراشیدن رسوبات آهکی و پلاک تا زیر خط لثه و اطراف ریشه است.
  • |}
  • در بسیاری از موارد، کانتورینگ لثه یک روش زیبایی است و از نظر پزشکی ضرورت ندارد.
  • در ادامه، استخوان‌های آسیب‌دیده با مواد پیوند استخوان (طبیعی یا مصنوعی) پر شده و با استفاده از روکش مناسب پوشانده می‌شوند.
{

بازسازی استخوان

|}

متخصصین ما قادرند با انجام جراحی پلاستیک لثه، ظاهر لثه‌ها را حتی بدون روش‌های دندانپزشکی زیبایی بهبود ببخشند و با اصلاح طرح لبخند توازن و تقارن لبخند و زیبایی دندان‌ها را بهبود ببخشند. انواع مختلفی از عمل‌های جراحی زیبایی و غیر زیبایی لثه وجود دارد و دندانپزشکان مجرب ما قادرند تا درمان مناسب را برای شما انتخاب نمایند. رایج ترین روش پیوند لثه به منظور درمان کردن ریشه دندان، پیوند بافت همبند می‌باشد. در این روش یک زبانه پوستی از سقف دهان برداشته شده و بافتی از زیر آن به نام بافت همبند برداشته شده و به بافت لثه اطراف ریشه دندان پیوند زده می‌شود. انتخاب و مراجعه به متخصص جراحی لثه اهمیت زیادی در نتیجه نهایی موفق دارد. جراحی لثه با لیزر یک روش پیشرفته برای درمان مشکلات لثه‌ای است که از تکنولوژی لیزر برای برش دقیق بافت‌های نرم و حذف باکتری‌ها استفاده می‌کند.

تنها پس از اتمام جراحی و کم شدن اثر بی حسی، ممکن است با احساس ناراحتی و حساس شدن لثه‌ها مواجه شوید که این احساس در طول یک هفته بهبود پیدا خواهد کرد. جینجیوکتومی به عنوان راهکاری برای از بین بردن بافت اضافی لثه به دلایلی مانند عقب رفتن لثه‌ها، زیاد بودن بافت لثه و یا دلایل زیبایی مانند اصلاح طرح لبخند استفاده می‌شود. یکی دیگر از جراحی‌های قابل انجام در حوزه مشکلات لثه، جینجیوکتومی یا لثه برداری است. بسیاری از افراد، جراحی جینجیوکتومی را با لیفت لثه اشتباه می‌گیرند. عمل لثه یک روش درمان در مطب دندان‌پزشک است که با استفاده از بین حسی موضعی بر روی بیمار انجام می‌شود. به این ترتیب اکثر افراد ناراحتی خاص در طول درمان احساس نخواهند کرد و ممکن است در این شرایط از داروهای آرام‌بخش خفیف برای راحتی بیشتر بیمار در طول درمان استفاده شود.

{

کاربردهای درمان تحلیل لثه با لیزر

|}

اگر در کرج هستید، یافتن متخصص جراح لثه در کرج که با جدیدترین تکنیک‌ها آشنایی داشته باشد، می‌تواند به شما کمک کند تا از درمانی مطمئن بهره‌مند شوید. این جراحی‌ها برای بازسازی بافت‌های لثه و جلوگیری از مشکلات جدی‌تر مانند از دست دادن دندان‌ها طراحی شده‌اند. جراحی لثه می‌تواند شامل درمان‌های مختلفی مانند جراحی فلپ لثه، پیوند لثه و جراحی بازسازی استخوان باشد. دندانپزشک پس از سه یا چهار هفته، پاسخ بافتهای لثه شما را به درمان اولیه که برای کنترل التهاب و عفونت ناشی از پلاک دندان‌ها انجام شده است، مورد ارزیابی قرار می‌دهد. امروزه درمان انواع جراحی لثه شامل انواع روش‌های جراحی پلاستیک پیچیده است. این درمان‌ها عبارتند از تکنیک‌های ترمیم و بازسازی بافت‌های نرم (لثه‌ای) و سخت (استخوانی) و جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت‌های دندانی.

آبسه‌های لثه‌ای عفونت‌هایی هستند که در بافت‌های لثه ایجاد می‌شوند. اگر آبسه و عفونت در ناحیه لثه شکل بگیرد، حتماً نیاز به جراحی وجود دارد. عفونت درمان‌نشده در دهان باعث بروز مشکلات جدی از جمله سرایت عفونت به دندان‌های دیگر و نواحی مختلف بدن می‌شود. برخی از مشکلات و بیماری‌های ناحیه لثه موجب تحلیل‌رفتن استخوان فک و اطراف دندان‌ها می‌شوند. با برخی از عمل‌های جراحی لثه می‌توانید مانع از تداوم چنین وضعیتی شوید.

موفقیت جراحی لثه ایمپلنت به متحد شدن استخوان فک با استخوان اهدایی بستگی دارد. بنابراین هدف از جراحی لثه، درمان ناهنجاری‌ها و بافت‌های نابود شده در روند بیماری دهان و دندان است. این هدف با از بین بردن “پاکت‌های” بافت بیمار، رشد مجدد و بازسازی لثه و بافت همبند لثه و به طور کلی ایجاد یک محیط بهتر برای بهداشت دهان و دندان و مراقبت‌های تخصصی تحقق می‌یابد. افزایش طول تاج دندان روشی است که برای رفع «لبخند لثه‌ای» یا بافت بیش از حد لثه که روی دندان‌ ها را می‌ پوشاند و کوتاه‌ تر به نظر می‌ رسد، استفاده می ‌شود. در طی این جراحی، پریودنتیست بافت اضافی لثه را برمی دارد یا شکل آن را تغییر می دهد تا بیشتر از ساختار دندان نمایان شود.

{

تأخیر درمان:

|}

برای داشتن دید دقیق‌تر، گاهی لازم است که لثه برداشته شود و عملیاتی روی ریشه دندان صورت بگیرد. انواع ابزارها مانند تیغ جراحی، مواد شیمیایی یا لیزرها هم در این زمینه کاربرد دارند. در طی این ملاقات، پریودنتیست سلامت دهان و دندان شما را ارزیابی می کند، نگرانی ها را مورد بحث قرار می دهد و مناسب ترین روش جراحی را برای نیازهای خاص شما تعیین می کند. جراح در جلسه مشاوره معاینه کامل انجام می دهد، از دهان اشعه ایکس می گیرد و میزان مشکل را ارزیابی می کند. برخی از افراد در زمان لبخند دندان‌هایشان مشخص نبوده و بافت لثه روی دندان را پوشانده است. جراحی لیفت لثه برای افرادی که لبخند لثه ای دارند انجام می‌گیرد تا دندان‌های آنها در زمان لبخند بیشتر مشاهده شده و لثه کوتاه می‌شود.

عامل تعیین کننده و مهم دیگر در تعیین هزینه جراحی زیبایی لثه، شدت بیماری است. جراحی لثه بدون درد با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، تجربه‌ای راحت و سریع را برای بیماران فراهم می‌کند. اگر از مشکلات لثه‌ای رنج می‌برید، مشاوره با دندانپزشک متخصص و استفاده از این روش‌ها می‌تواند نگرانی‌های شما را درباره درد و دوران بهبودی به حداقل برساند. جراحی‌های لثه به عنوان روش‌های درمانی برای مشکلات مختلف لثه و بافت‌های اطراف دندان‌ها استفاده می‌شوند. بنابراین، اگر پزشک شما تشخیص داد که نیاز به جراحی لثه دارید، حتما این روش درمانی را انجام دهید تا مشکلات لثه شما بهبود یابد و از عوارض جدی‌تر جلوگیری شود.

او همچنین بررسی خواهد کرد تا ببینند چه مقدار تحلیل در اطراف هر دندان وجود دارد. در بعضی اوقات امکان این موضوع وجود دارد که بافت جدیدی در محل آسیب دیده پیوند بخورد. دندانپزشک در جراحی لثه یک هدف مشخصی دارد و آن هم نجات دندان ها است. طبیعی است که چند روز اول پس از جراحی لثه، ناحیه جراحی حساس باشد.

جراحی لثه تحت بیهوشی کامل انجام شده و در طی درمان هیچ چیزی را حس نخواهید کرد. نظرات که کسانی که جراحی لثه انجام داده اند هم نشان می دهد مسکن های تجویزی به خوبی درد را بعد از عمل کنترل خواهد کرد. در طول این روش، بافت از قسمتی از بدن برداشته و به ناحیه ای از لثه که تحلیل رفته، پیوند زده می شود. بعد از پاکسازی ناحیه و برداشت جرم ها، لثه در جای خود بخیه زده می شود. در برخی موارد و در طول جراحی، استخوان باید تغییر فرم و شکل داده شود.

جراحی لثه روشی برای درمان بیماری های لثه، بیماری های نهفته که باعث لق شدن و از دست رفتن دندان می شود، تحلیل لثه، قرار دادن ایمپلنت و حفظ سلامت دهان و دندان است. در این نوع جراحی، بافت های آسیب دیده لثه برداشته می شود و استخوان فک و دندانها تمیز می شوند. دارای انواع مختلفی از جمله ژنژیوکتومی، جراحی فلپ و پیوند لثه می باشد. هزینه آن بستگی به نوع جراحی و مشکلات لثه دارد که حدودا بین 2 تا 6 میلیون می باشد. مسواک‌زدن روزانه و نخ دندان کشیدن مانع از خرابی دندان و نیاز به جراحی لثه می‌شود. حفظ سلامت دهان و دندان به حفظ دندان‌هایی محکم و زیبا کمک می‌کند و باعث می‌شود که لثه‌هایتان سالم بمانند.

در این شرایط در صورت گذاشتن روکش دندان نیاز به این درمان نمود پیدا میکند. با مراجعه به دندانپزشک و بررسی شرایط دهان و دندان، تصمیم گیری در مورد انجام دادن یا ندادن این درمان انجام میشود. همچنین در موراد دیگر زمانی که بیمار لبخند لثه دارد و از زیبایی لثه های خود راضی نیست، میتواند با انجام این درمان و بالتر تر بردن خط لبخند خود، زیبایی صورت خود در دو چندان کند. هدف ما ایجاد لبخندی زیبا و ماندگار با رعایت بالاترین استانداردهای درمانی است. برای تجربه‌ای متفاوت از خدمات دندانپزشکی، به کلینیک ما مراجعه کنید. امروزه، دندانپزشکان از لیزر دندانپزشکی به‌عنوان یک ابزار مؤثر برای جراحی لثه بدون درد استفاده می‌کنند.

پس از تمیز کردن عمقی ناحیه، بافت لثه دوباره به جای خود بازگردانده می‌شود. این روش زمانی به کار می‌رود که پاکسازی عمقی ناحیه بدون جراحی ممکن نباشد و هدف اصلی آن حذف باکتری‌ها و بهبود فرآیند بهبودی لثه‌ها است. آموختیم که جراحی لثه، راهکاری برای رفع مشکلات لثه مانند بیماری‌های پریودنتال لثه، نازیبایی، عدم امکان نصب ایمپلنت یا روکش و افتادگی لثه در افراد می‌باشد.

عموم پریودنتیست‌ها توافق دارند که بعد از جرمگیری، بیماران نیاز به دریافت درمان‌های بیشتری مانند جراحی ندارند. اما عمده آن‌ها نیاز به دریافت درمان‌های نگهدارنده (maintenance) جهت حفظ سلامتیشان دارند. این درمان برای برداشتن و تغییر شکل بافت اضافی لثه و نمایان کردن بخش بیشتری از ساختار طبیعی دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این روش می‌توان بر روی کل خط لثه یا فقط یک دندان استفاده کرد. خیر، با تجمع تدریجی جرم بر دندان، لثه و به دنبال آن مقداری از استخوان نگهدارنده دندان تحلیل می رود.

در برخی از بیماران مبتلا به آتروفی و تحلیل استخوان فک، استخوان کافی برای کاشت دندان وجود ندارد. برای درمان این بیماران، روش لیفت سینوس انجام می‌شود که موجب افزایش سطح استخوان برای کاشت دندان می‌شود. در این روش دندانپزشک استخوان پیوندی را در سینوس فک بالا برای افزایش ارتفاع و عرض لبه استخوان، پیوند می‌زند. پس از همجوشی استخوان پیوندی، ایمپلنت‌ دندانی می‌تواند در آن قرار گیرد. علاوه بر این در برخی موارد نیاز به پیوند بافت جدید در محل آسیب دیده وجود دارد. با این همه، در برخی از بیماری های لثه راهی جز انجام این جراحی نداریم.

اگر طول لثه زیاد یا کم باشد، ابتدا طی یک جراحی به حالت تعادل درمی‌آید و بعد، اقدامات مربوط به روکش و کامپوزیت، انجام می‌شوند. برخی از افراد دچار مشکلاتی در ناحیه لثه هستند که ظاهر لبخندشان را مخدوش می‌کند. برای مثال، بلند یا کوتاه‌بودن لثه‌ها معمولاً روی ظاهر لبخند و دهان و دندان اثرات منفی می‌گذارند. با انواع حراحی لثه، امکان تغییر وضعیت دندان‌ها و لثه‌ها وجود دارد. این عملیات سخت و پیچیده نیستند و با امکاناتی مانند لیزر قابل انجام هستند.

در صورت وجود بیماری‌های مختلف ژنژویت و پریودنتیت، چکاپ به‌موقع باعث می‌شود که سریعاً عمل کنید و نگذارید که عوارض جراحی لثه به وجود بیایند. برای جلوگیری از بروز بیماری‌های لثه و نیاز به جراحی، بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید. گاهی اوقات هم بروز درد، تورم، عفونت یا خونریزی در لثه‌ها دست شما نیست. در واقع، گاهی پای ابتلا به بیماری‌هایی خاص یا مصرف دارو به میان است. در این مواقع، بافت حساس لثه و دهان آسیب می‌بیند و نیاز به جراحی یا حتی پیوند لثه پیش می‌آید.

دندان پرشکی https://drchalak.com/
لبخندی که همه را مجذوب خود می‌کند